Administrea ApS

 

Administrea ApS blev etableret i 2005 under navnet TOKI Administration. Vi er siden vokset i såvel antallet af kunder som medarbejdere og flere forretningsområder er kommet til. Vi kan i dag tilbyde ejendomsadministration, drift- og vedligeholdelse af ejendomme, udlejning af lejemål til såvel administrationskunder som til private udlejere samt parkeringsservice.

 

Administrea ApS er ejet af Gitte Krigbaum, og består derudover af 30 velkvalificerede medarbejdere, som har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af alle former for fast ejendom.

 

Administrea ApS er i sin helhed uafhængig, herunder af banker, realkreditinstitutter m.v., hvilket sikrer vore kunder en uvildig rådgivning.

 

Vores målsætning er at drive en professionel ejendomsadministration baseret på kvalitet og højt serviceniveau, herunder hurtig ekspedition og levering af opgaver. Der lægges vægt på personlig kontakt og individuel service. Tonen er uformel og kvalitet bliver prioriteret højt. Hver kunde får tilknyttet en fast administrator som tovholder i alle forhold vedrørende ejendommen. Der er dog altid tilknyttet en fast stedfortræder.

 

Administrea ApS er fuldt ansvarsforsikret, hvilket giver vore kunder den bedste sikkerhed.

 

Som medlem af Ejendomsforeningen Danmarks administratorsektion er Administrea ApS forpligtet til at overholde branchens vedtagne etiske normer. De etiske normer stiller bl.a. strenge krav til adskillelse af egne og kunders økonomiske midler samt forpligter ejendomsadministrationsselskabet til videreuddannelse af medarbejderne.

 

 

 

 

Skriv til os og få et uforpligtende

tilbud på professionel ejendomsadministration

 


 

Telefontid

 

Ring til os på  tlf.nr. 44 25 00 15.

 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag

mellem kl. 10.00 - kl. 14.00 og fredag

lukket.

 

 

 


 

 

Ejendomsadministration ved Administrea ApS
Ejendomsadministration ved Administrea ApS
Sitemap - oversigtskort
Udskriv